kat

Vill du titta på några porrfilmer?

Det är en tjej som har varit intresserad va mig i några veckor och hon verkar snäll och söt, men jag trodde att hon var väluppfostrad – Jag skulle förmodligen behöva köpa en ton blommor innan jag knullade henne. Men på något sätt kom vi in på hennes rum efter en fest och jag slickade hennes nacka och sög på hennes bröstvårtor. Hon verkade lite spänd, så jag frågade någonting som jag trodde hon skulle tycka var så upprörande att hon sparkade ut mig. ”Vill du titta på några porr filmer?” Hon sa att hon aldrig hade tittat på en förut, eftersom hon inte såg något behov. Jag berättade att porr filmer var något jag kunde garantera att hon gillade, så jag slog på hennes dator och hittade en sida med gratis porr. Jag valde något som verkade lite mildare, eftersom hårdporr inte är något du vill visa för en flicka första gången. Efter fem minuters tittade var hon alldeles mjuk och redo att knullas. Jag ville komma igång, men hon överraskade mig. Hon knäppte upp mina jeans, sträckte sig under mina boxershorts, tog ut min kuk och började ge mig en riktigt skön handtralla, sedan satt hon sig på sängkanten och tog den i munnen. Hon var en naturtalang. Så mycket för väluppfostrade tjejer – allt de behöver är lite motivation så blir de vilda, och titta på några porr filmer gör dem till de sötaste slynorna. Vi knullade två gånger och det visade sig att hon var ett riktigt bra knull, så jag ångrade att jag inte ville ha någonting med henne att göra innan den kvällen. Nästa morgon föreslog jag att vi skulle träffas senare och ta en drink, kanske middag, men hon sa nej. Hon sa att hon mycket hellre ville ha mig tillbaka i sängen så vi kan titta på mer porr filmer och knulla.