kat

Porrfilmer och matlagningsserier

Min flickvän gillar att titta på matlagningsserier dygnet runt och ett dag sedan, efter vi hade tagit några drinkar, berättade jag att jag skulle visa henne en specialfunktion. Jag vet att det finns många porrfilmer online som utspelar sig i köket och börjar med harmlös matlagning. Först tittade hon lite blygt – porrfilmer är inte något hon är vad med. Då märkte jag att porrfilmer gör henne kåt och våt väldigt snabbt, så jag tog henne in i köket. Vi hittade några praktiska saker, som grädde och champagne i kylskåpet, men vad som överraskade mig mest var att hon inte hade något emot att jag använde en stor gurka. Hon sa att hon gillar kylan och medan hon hade den i sin fitta tryckte jag in min kuk i hennes arsle. Gud, vad skönt det kändes.

Porr webbplats: gratis-porrfilm.se
Från den dagen har hon börjat föreslå att vi ska göra lite gurksallad, och det betyder att det är dags för porrfilm. Vi tittar på dem lite då och då och det verkar som att hon har glömt sina matlagningsserier. Det är perfekt, eftersom vi har mycket mer sex än förut. Och porrfilmer som utspelar sig i köket är inte de enda vi tittar på. Det är massor av andra kategorier hon gillar, bland annat gruppsex och hård anal.