Maščevalec zavezništvo NAS kapetan iron man avto ključnih verige za moške in ženske torbe obesek risanka majhno darilo debelo

w990

Nov izdelek

€2.01 €1.97

..

Jaz sem proizvajalca!

Kakovost je zagotovljena!

Storitev je iskreno!

Cena je zelo pošteno!

Dostava je zelo hitro!

Logotip je samo ustvaril!

To je tudi zelo dobro darilo

.

.

O pošiljki:

Q1:o tem, koliko serij,podporo mešani serije to? Znesek ni nobenih omejitev? Dostava kako count? Vsi izdelki po spletni strani zgoraj vsaj z večino na lahko,znesek, neomejeno! Podpora mešani serije! Podpora Alipay transakcije Banka kartico nakazilu! Vsak izdelek smo že teže,premagati čas tovorni sistem bo samodejno izračunal,lahko malo napaka, problem, prosimo, da pravočasno obrnite na servis.

Q2:na policah razpoložljivosti izdelkov? V primeru iz zalog, kaj storiti? Vsi naši izdelki so samem prodaje,stran na zaslonu lahko ustrelil baby so na zalogi,prosimo, bodite prepričani, da kupujejo,zaradi surovin, vnesite več,vsak dan se prodaja večje,individualno blago ni pravočasno policah, ki jih povzročajo na zalogi razmere,prosimo, razumevanje,bomo po telefonu ali wangwang sporočilo z vaše kontaktne in ustrezno obdelati.

V3:ali izdelek je lahko v izbranih sloge ali barve? Na slog in barvo težave,distribucijo čas privzeti vse mešana mešana barve,obstajajo posebne zahteve prijateljev lahko opomba Pod slog ali barvo(z nižjo časa, so v baru lahko beležka,napišite predmet, število,slog,kot so:Y1:black),bomo poskušali slediti zahtevam, da pomagajo staršem, z dobro,vendar pa bo neizbežno pomanjkanje barve pomanjkanje plačilo,upam, da ste inclusive nižje,veliko napiši sporočilo ugotavlja,majhne koščke naključno dostave,barvni slog naključno lase,vendar lahko pišete beležko,se trudimo, da sledite vaše zahteve s pošiljko,kot so pomanjkanje barve pomanjkanje vam naključno lase,prosim, odpusti mi!

V4:ali sem plačila,kdaj se lahko pošiljajo? Kako dolgo, preden boste lahko prejema blaga še? Zaradi dnevne pošiljke so velike,bomo na vaše plačilo uspeh po 24-48 ur v plačilo naročila,dostava, rok dobave bo, ker je razdalja,vreme in različnih Express Podjetje delovanja procesa in drugačna,v Splošnem primeru,ko pošiljko Jiangsu Zhejiang Shanghai General 1-2 dneh,Anhui, Guandong,Fujian,Shandong,Jiangxi,Beijing,Tianjin Splošno 2-3 dni,drugih področjih 3-5 dni,oddaljeno območje 4-7 dni,province Logistika Splošno 3-7 dni! Če je več kot ustrezno število dni nisem prejel otroka besede,prosimo, obrnite na naš prodajni servis stik. (V primeru omrežja prodaje vrhunec sezone,pošiljke val,Express Podjetje skladišče eksplozije in drugih razmere in vzrok Izrazijo z zamudo ali izgubljen kos težavam,prav tako prosimo za razumevanje, Oh,mi bo ustrezno zdravljenje.)

V5:stranka prejem obvestila

300 yuan naslednje blago,prosimo, sprejemanje in prevoz zaposlenih v podjetju iz oči v oči točka, zbriši številko,kot je embalaža poškodovana manjka,prosimo, prevozno podjetje podpis potrditev,da bomo našli ladjar plačilo.

300 yuan nad blaga,prosimo, da imajo vaše prejem v roku 24 ur, da nas obvestite o vašem manjkajoče količine,in bomo sodelovali z vami, da preveri, ali je količina, in poskusite, da pomaga rešiti problem. Če vas ne kažejo jasno, ali pravočasno obvestite nas manjkajoče količine,in smo si bo, kot je število pravilno.

Drugo:ker je vsak dan pošiljke zelo velika,vsak posamezen izdelek lahko kadar koli popoln,zaradi pomanjkanja zalog povzroča manj pomorskih,bomo povračilo za vas,ali ob času, ko naročanje vprašanje skupaj,vendar ni več sam ponovno izdajo.

Debelo dobiček tanjši,ni važno, kaj je razlog za vračilo(vključno težave s kakovostjo)za povratno poštnino kupec. Vrnitev kupnine,samo vrnitev ne nadomestila poštnina. Dolgoročno sodelovanje s kupci,kakovost problem blaga, ki se lahko shrani do 6 kg več kot pošiljanje zasebnih logistika skupaj z zameno,vrnili obrnite na službo za stranke. Skrivaj vrnil, da nas bodo zabavali. Cena opis v normalnih okoliščinah:prečkal cena:prečkal cena lahko blago prodaje vodnik cena blaga enkrat pokazati, prodajne cene, itd., ne prvotne cene,samo za referenco.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena je blago v Alibaba Kitajsko mesto, prodajno ceno,določeno transakcijo cena po blagovnih sodelujejo v dejavnosti,ali zato, ker je uporabnik uporabite kupone in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada. Dejavnost predogrevanja članica:prečkal cena:prečkal cena je blago na tekoče dejavnosti, predogrevanja status po prodajni ceni,ne prvotne cene,posebne transakcije cena je lahko zaradi uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena lahko blago prihodnje sodelovanje v dejavnosti dejavnost ceno,samo za referenco,posebne dejavnosti transakcija je lahko posledica, da uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končno dejavnosti je, da naselje Strani cena prevlada.* Opomba:navedene opis je samo takrat, ko je cena v primerjavi velja. Če trgovec sam, da pomišljaj cena za opis,s podjetji za izraz prevlada.

Cena opis v normalnih okoliščinah:prečkal cena:prečkal cena lahko blago prodaje vodnik cena blaga enkrat pokazati, prodajne cene, itd., ne prvotne cene,samo za referenco.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena je blago v Alibaba Kitajsko mesto, prodajno ceno,določeno transakcijo cena po blagovnih sodelujejo v dejavnosti,ali zato, ker je uporabnik uporabite kupone in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada. Dejavnost predogrevanja članica:prečkal cena:prečkal cena je blago na tekoče dejavnosti, predogrevanja status po prodajni ceni,ne prvotne cene,posebne transakcije cena je lahko zaradi uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končna da poravnave Strani cena prevlada.

Ne prečkal cena:ne prečkal cena lahko blago prihodnje sodelovanje v dejavnosti dejavnost ceno,samo za referenco,posebne dejavnosti transakcija je lahko posledica, da uporabnik z uporabo kuponov in druge spremembe,končno dejavnosti je, da naselje Strani cena prevlada.* Opomba:navedene opis je samo takrat, ko je cena v primerjavi velja. Če trgovec sam, da pomišljaj cena za opis,s podjetji za izraz prevlada. Cena opis v normalnih okoliščinah:prečkal cena:prečkal cena lahko blago prodaje vodnik cena blaga enkrat pokazati, prodajne cene, itd., ne prvotne cene,samo za referenco.

 • Primerna Za Darilo, Ki Daje Priložnosti: Vse pravice
 • Kategorija: ključ obesek
 • Obliko\vzorec: Mir
 • Kovinska barva: srebrna
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Material: Kovine
 • Kovine Tipa: Cinkove Zlitine
 • Številka Modela: KC9037
 • Združljivost: Vsi Združljivi
 • Spol: Unisex
 • Fine ali Moda: Moda
 • Paket: Neodvisni embalaža
 • Blagovna Znamka: JOYA DARILO
 • Postavka Vrsta: Obeski
 • Model: stripi in animacije
 • Slog: TRENDY, Za moške in ženske

Oznake: m1911, loki marvel, mala sackpack moški, nahrbtnik moški, fancy ključ, vrečko človek rami, figur, iron man, , gasilec sliko, keychain marvel, verige ključ.

Pripomočki