20x Eno Vrstico 8x22x7 ABEC-7 Miniaturni Ležaji Ogljikovega Jekla 608ZZ Kroglični Ležaji za Dvigala valjarne Čolnarjenje Valovi

w138

Nov izdelek

€1.36 €0.68

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

20pcs 608ZZ Kroglični Ležaji Ogljikovega Jekla Eno Vrstico 8x22x7mm ABEC-7 Globoko Groove Miniaturni Ležaji za Skateboard Skuter

Funkcija:

-Miniaturni kroglični ležaj 8x22x7mm 608ZZ je eno vrstico, ki vplivajo uporabljajo za podporo radialne obremenitve.

-Ležaji so izdelani iz ogljikovega jekla, s trajnost in odpornost na težke obremenitve deformacije, in so zaščiteni, da prepreči maziva in nečistoč iz vstopajo.

-Velikost skladišča, zaradi česar je primerna za rolke, rolerji in skuterji, itd.Ti ležaji so na voljo v kompletih, 20 kosov.

-Kotalni ležaji uporabo voznega elementi za ohranitev razmik med gibljivimi deli za zmanjšanje vrtenja trenja in podporo radialne in aksialne obremenitve.

-Kotalni ležaji imajo širok spekter uporabe, od kmetijskih strojev za prevoz opreme, roboti, zobozdravstvena oprema, dvigala, valjarne, čolnarjenje valovi in skupni metlice.

Specifikacija:

Material: Ogljikovo jeklo

Velikost: 8x22x7mm/0.31x0.87x0.28in

Količina: 20pcs

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

20 X Ležaji

  • Rolerji Ležaji: Skateboard kolesni ležaji
  • Material: Ogljikovo jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ležaji: Skateboard Skuter Ležaji
  • Številka Modela: Ležaji
  • Certificiranje: Noben

Oznake: 608zz abec 7, 608zz, reža t, vrečko h, pregledna mini voznega, 10 mm kroglični ležaj, 8x22x7 ležaj, bazen iztočnico, angel klicatelja ogrlica, jekleno palico roller.

Pripomočki