EDF96D Din Rail Gori Plavajoče Stikalo Auto Nivo Vode Krmilnik AC220V 5A Vodna Črpalka Krmilnik

w1302

Nov izdelek

€6.99 €5.59

EDF96D Din Rail Gori Plavajoče Stikalo Auto Nivo Vode Krmilnik AC220V 5A Vodna Črpalka Krmilnik Opis: · Ta izdelek uporablja integrirano vezje, v kombinaciji z visokih stavb. · Korito (vodni stolp) je zasnovan tako, da poveča raven klasifikacije je skupni nadzor pod umivalnikom. · Potopi drenažo in varstvo voda in drugih funkcij, se lahko samodejno rezervoar za vodo, odvajanje in učinkovito bazen vode ravni preprečiti vode, prekoračitev ali črpalka v prostem teku visoka škoda, ni industrijskih,gospodinjskih izdelkov, se uporabljajo Zelo primerna za mesta, podeželje, v šoli, kjer rudarskih podjetij in domačih vodnjakov. · Dobro vodi projekt, ki se pogosto uporablja pri tiskanju in barvanje, kemije, živil, pijač, vina, sladkorja in drugih industrijah.Tehnični podatki: Napetost Območje:AC220V Max Tok: 5A Max Črpalka: 550W Dimenzije:88*50*67 mm Teža:210g Namestitev:Din Rail Gori Paket 1*Auto Nivo Vode Krmilnik

. Sonda Naprav Enotni-nadzor GOR bazen (za shranjevanje vode) navodila za namestitev je prikazano na sliki 1

A(rdeče)—Zgornji nivo vode, kontrolno točko.Ko nivo vode pride do točke, sonde dotik vode in krmilnik lahko ustavi črpalka s samodejnim.B(modra)—Nižji nivo vode, kontrolno točko.Ko voda stopnjo gets off B točke, sonde izven dosega vode in upravljavec se lahko začne črpalka s samodejnim.C(black)—je treba dati na dnu bazena kot skupno linijo.D(zelena) in E(rumena)so povezani s C (black).Enotni-nadzor NAVZDOL bazen(odtok vode)navodila za namestitev je prikazano na sliki 2.

E—Zgornji nivo vode, kontrolno točko.Ko nivo vode se dobi na E točke, sonde dotik vode in upravljavec se lahko začne črpalka s samodejnim.D—Nižji nivo vode, kontrolno točko.Kot tekoča stopnjo gets off D točke, sonde izven dosega vode in krmilnik lahko ustavi črpalka s samodejnim.C—je treba dati na dnu bazena kot skupno linijo.A&B—končala Pomanjkanje vode protection navodila za namestitev je prikazano na sliki 3.

C&R—Nižji nivo vode kontrolne točke.Ko voda raven gets off tej točki, C ali D sonda izven dosega vode in krmilnik lahko ustavi črpalka s samodejnim.E&C—kratek-priključen;&B—končala Skupni nadzor GOR in DOL bazen navodila za namestitev prikazani na sliki 4.

A—Zgornji nivo vode nadzorna točka v bazen.Ko nivo vode pride do točke,sonde dotik vode in krmilnik lahko ustavi črpalka s samodejnim.B—Nižji nivo vode nadzorna točka v bazen.Ko voda raven gets off točke, sonde izven dosega vode in upravljavec se lahko začne črpalka s samodejnim.C—Morajo biti postavljeni v spodnji GOR in DOL bazeni kot skupno linijo.D—Nižji nivo vode nadzorna točka v DOL bazen.Ko voda raven gets off D točke, sonde out of reach in krmilnik lahko ustavi črpalka s samodejnim.E—Zgornji nivo vode nadzorna točka v DOL bazen.Ko nivo vode se dobi na E točke, sonde doseči vode in upravljavec se lahko začne črpalka s samodejnim.Nato bazen začne, da odteče voda.Če ne, E točka prekine Razsežnost(enota: mm) Napeljava Povezava

V. Odstranite Težave 1. Na moč, vendar ne dela: a.Preverite rdeči indikator ali ne.Če ne, vzpostavite povezavo, je dovolj dober; 2. Ko nivo vode nad ali pod sonde, vendar črpalke ne začne ali preneha z auto, Prosimo, preverite to takole.a.Ali je sonda, ki je postavljena preveč visoko ali nizko, tako da nivo vode, ki lahko dosežejo ali out of reach to; b.Povezava zgornjega &spodnji vrstici ali sonda je izpah za napake ali kratek priključen; c.Če želite preveriti sonda, ali je rje ali ne, ali je povezava dovolj dobro.d.C - Check skupne linije, ali je dano v lowermost dnu bazena. .Vzdrževanje, da poskrbite, Da element, ki dela dobro, pls, preverite povezavo na vhod, izhod in sonde, ali je to dobro ali ne.Uporabnik je vljudno vprašal za pritrditev sonde v bazenu, tako da sond, ki lahko ostanejo v natančen položaj in element, ki lahko delujejo brezhibno. (OPOMBA: če je bazen je kovinski material, C skupne linije ni mogoče dano v bazen, ali bo v kratek stik in element, ki lahko ne delujejo normalno).Ne nameščajte tega izdelka v okolje vlago, korozijo in visoke vsebnosti kovin plina.

Pogoji storitve: Pošiljka Plačila sprejemamo Alipay, T/T, Western Union in Visa plačilo.Razen Alipay, in ustrezne baterije za kupca strani.Prosimo, plačilo naročila v roku 3 dni, mi pa bomo poskrbeli za pošiljko 1-2 dni.Po službi, Ko boste dobili točke, če obstajajo težave, glede na to, morate pišite nam na prvi čas in nam je dovolj dokazov.Če je izkazalo, da je zdrobljen ali napačno delovanje, bomo ladja najnovejši postavke, da boste čim prej.Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate prvič, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

 • Napetosti,: AC220V
 • Dimenzija: 88*50*67mm
 • Številka Modela: EDF96D
 • max črpalka: 550W
 • DIY Dobave: Vodovodne
 • Certificiranje: Noben
 • Namestitev: din rail gori
 • Blagovna Znamka: jiansu
 • Teža: 210g
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Max Trenutno: 5A

Oznake: float ravni stikalo, 230v stikalo, pwm vodna črpalka krmilnik, 12v stikalo za plovec, avtomatsko stikalo za vodno črpalko, omrežni rele stikala, ravni stikalo, ravni stikalo vode, manuell vodna črpalka krmilnik, automatic water pump pressure controller.

Pripomočki