Vraščene Toe Nohtov Obnoviti Popravek Naprave, Orodje, Pedikura Noht Utrjevalec Stopala Nego Nohtov Orodje Paronychia Stopala Nego Nohtov Obnoviti

w1190

Nov izdelek

€3.49 €2.93

Vraščene Toe Nohtov Obnoviti Popravek Orodje Pedikura Noht Utrjevalec Stopala Nego Nohtov

Opis:

Mehanski vzvod za spremembo kota rasti nohtov.Toe nohtov, rok in zdravljenje, razkuževanje orodja.Kavelj na obeh straneh nohtov zagozdeno z dvema nogama na opremo.Uporabljajte eno roko držite vrtišče v sredini orodje, sukanje matica za pritrditev eiquipment, da nohtov z drugo roko. (Vrtišče za dve smeri za različne nohtov velikosti) Počasi okrepila, dokler je občutek širitev (brez bolečine). (Bolniki lahko dip nogah v toplo vodo, pri čemer popravek) Korak navzgor, malo za vsakih 10 minut, 30 minut pozneje, vzemite vaše noge iz vode, počakajte 15 minut, da se posuši vaše noge.

Odstranite eiqupment, nohtov je predelal, položaj, izpolnite nekaj nohte, da se prepreči preobratu medicinske bombaž pod nagnjeno.

Material: nerjaveče jeklo velikost:4*2,5 cm

pozor:

Za bolnike, ki imajo zelo hude vraščene nohte, strokovno obdelavo, je priporočljivo, ne popraviti sami.Treba namakamo 10 minut, preden prvič intenzivnost.Na eni strani vraščanje nohtov, prosimo, nastavite oprema na ustrezno kota, v primeru, da boli drugi strani zdravja. (Samo okrepi vraščene nohte strani) " Okrepila navznoter, da se tanke nohte.Ponavadi se popravek vsak 5-15 dni, bi se običajno pozdravi na 1-4 mesecev, če ga uporabljamo pogosteje, kot je priporočeno, prosimo, nego sile, da se prepreči škoda. "Najboljši čas za zdravljenje: Vi bi bolje to pred spanjem, tako da ni posledic zaradi pritiska čevlji.Prosimo, uporabite nekaj nesteroidna protivnetna če je koža poškodovana.Prosimo, nositi svoboden čevlji, redno obrezovanje prst.vključeni:

1 x Nail Popravek Orodje

  • Commodity Quality Certification: ce
  • Blagovna Znamka: kanbuder
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Lak Za Popravek Orodje

Oznake: hallux toe, bleščice za nohte, nalepke, vso nohti, nail art, vraščene nohte orodje, dh nohti, punk rock skirt, zdoben nohti, noge prst, japonska nogavic.

Pripomočki