Novo za Apple mobilni telefon primeru za iPhone XS XR, za iPhone XSMax, širokokotni, dolgo-poudarek ribje oko, šest-objektiv microlens

w1111

Nov izdelek

€25.26 €22.48

Prodajne Točke

Pravi Stroj Plesni Odpiranje, Patentiranih Proizvodov!Dva tisoč in osemnajst Šest Leča za iPhone X Šestih posebne leče za XS MAX iPhone Šest Leča za iPhone XR Pravi model, primeren za vaš mobilni telefon, bolj priročno, preklapljanje, fotografija nikoli ne bo miss vsak lep trenutek! ____________ 1. Ribje oko objektiv: To lahko traja 160-stopinjskim kotom pogleda.Fotografija je zelo stereoskopski občutek in posebni učinek. 2. Širokokotni objektiv: uporaba 0.65-kratni super širokokotni objektiv vam omogoča, da posnamete večji obseg kulise, kot so na primer večje množice, stavb in pokrajin. 3. Dolgo ostrenje objektiva: 3-krat dolgo poudarek objektiv za fotografiranje omogoča, da se potopite v sceno. 4. Makro objektiv: lahko osredotoči na 10-15 mm razdalja za fotografiranje, z 10X-20-KRATNI zoom.Opombe za objektiv uporabo: 1. Posebno pozornost je treba nameniti prah-dokazilo in prah-dokaz.Nikoli se ne dotikajte steklene leče s prsti ali drugih predmetov.Prah ali tujki vztrajanjem na objektiv ali znotraj vpliva na streljanje učinek.Po uporabi, ne pozabite, da pokrov zaščitni pokrov in ga posreduje v sprejem vrečko v času. 2. Kot so digitalni produkti, se seveda bojijo vode.Je težko, da pridejo ven, po vstopu vode in lahko tvori meglo, ki naredi fotografije zamegljene in neuporaben. 3. Da se prepreči padec, vgrajene leče so izdelane iz visoko-preglednost materialov, ki lahko poškoduje, če padejo na trde predmete.

Pogosta VPRAŠANJA

  • Kamero Telefona, Vrsto: Širokokotni M
  • Združljiv Blagovne Znamke: Apple iphone

Oznake: 1080p delovanje fotoaparata, iphon xr, oko kamere, apexel, strešna telefon, Objektiv, celice, digitalni oko, veliko povečavo oko, Zobni Ogledalo.

Pripomočki