Vrt Ilustracije Ograjo Dekoracijo Jezen starček in Lady Vrtna Umetnost Kmetiji Dvorišče Ornament Leseno Vrtno Jardin Dekoracijo

w110

Nov izdelek

€3.03 €1.67

Vrt Ilustracije Ograjo Dekoracijo Čemeren starec in Lady Vrtna Umetnost

Opis:

【Nosy starec in Lady】 Fino rezane, nobene škode.Primeren za dekoracijo vrta, zelo zanimivo.To Nosy starec in Damo v ladjedelnici, ki bo kot nalašč to poletje v svojem vrtu.Zdaj Dobil eno, in okrasite vaš vrt, travnik, hodnik, hiša in kjerkoli!

【VRT, DVORIŠČE ART OKRAS】Ta preprosta Nosy starec in Gospa je videti srčkan in lep.Izdelek je v glavnem sestavljen iz PP plošče, drobni tisk naredi barvni bolje.To je idealen družinski darilo.kateri je najbolj primeren za dekoracijo na Vrtu.

【DODAJ ZABAVNO ZA VAŠE DVORIŠČE】Lahko lepo prostem okraski za praznovanje, rojstni dan, zabavo in več, ali si jih nastavite pred svojo hišo, da imajo nekaj dobrega navijanja s sosedom.Ročno izrezan iz vezanega lesa, ročno pobarvan, in zaprti, da je odporen na vremenske elemente. 【NAJBOLJŠE DARILO】To ni samo zanimivo darilo za družino, sorodniki, mama, vse ženske in moške, ampak tudi g za materinski Dan, očetovski Dan,Zahvalni dan, Božič, Valentinovo, Obletnice, Naselje, Novo Leto, Počitnice, Stranke in vse pomembne dogodke.

Značilnosti: Velikost: (Ženska)35x23cm (moški) 35 x 25,2 cm Barva: Kot je prikazano Material: les

Paket Je Vključeno:

1PC Dekoracijo

  • Tema: Živali
  • Blagovna Znamka: ISHOWTIENDA
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: kmetije lesene ograje, veliki vrtni okraski metrov, vaja usmerjevalnik, rjavi lesni izdelki, el lesenih izdelkov, zidane ograje lesa, vrtni okraski na prostem vreme, kmetije lesa za ograjo, osnova za brivnik, vrtni okraski na prostem.

Pripomočki